Segíts a Malawi árvákon a számítógépeddel!

Két szervezet segítségével igazán könnyen támogathatjuk a Malawi gyermekeket, miközben feleslegessé vált számítógépeinktől is búcsút vehetünk.

Gépeink felajánlásával saját környezetünket is védjük, hiszen nem növeljük az e-hulladék mennyiségét. A Gigabytes for Good névre keresztelt kezdeményezés a neighBORROW és a Goods for Good szervezetek ötlete alapján született meg. A két szervezet a hozzájuk érkező és általuk összegyűjtött régi számítógépeket juttatják el a Kelet-Afrikában tevékenykedő közösségi társulásokhoz, melyek malawi gyermekeken és árvákon segítenek.


A 6 évesnél fiatalabb, még működő merevlemezzel, billentyűzettel és táppal rendelkező gépeinket kétféleképp ajánlhatjuk fel. A neighBORROW-n keresztül, egy profilt létrehozva a honlapon. Itt végig is követhetjük régi, már használhatatlannak hitt számítógépünk újraéledését. A másik mód a Goods for Good-nak való közvetlen donáció. Az idősebb, az afrikai használatra nem alkalmas készülékeket is postázhatjuk, melyeket megfelelően újrahasznosítanak.

Ajánlott tartalom

Fecskeles címmel indít lakossági madárszámlálási akciót az MME

Fecskeles címmel indít újabb lakossági madárszámlálási akciót a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), amely a TermészetLesen program következő állomása - tájékoztatta az MTI-t a szervezet pénteken.