Segíts a Malawi árvákon a számítógépeddel!

Két szervezet segítségével igazán könnyen támogathatjuk a Malawi gyermekeket, miközben feleslegessé vált számítógépeinktől is búcsút vehetünk.

Gépeink felajánlásával saját környezetünket is védjük, hiszen nem növeljük az e-hulladék mennyiségét. A Gigabytes for Good névre keresztelt kezdeményezés a neighBORROW és a Goods for Good szervezetek ötlete alapján született meg. A két szervezet a hozzájuk érkező és általuk összegyűjtött régi számítógépeket juttatják el a Kelet-Afrikában tevékenykedő közösségi társulásokhoz, melyek malawi gyermekeken és árvákon segítenek.


A 6 évesnél fiatalabb, még működő merevlemezzel, billentyűzettel és táppal rendelkező gépeinket kétféleképp ajánlhatjuk fel. A neighBORROW-n keresztül, egy profilt létrehozva a honlapon. Itt végig is követhetjük régi, már használhatatlannak hitt számítógépünk újraéledését. A másik mód a Goods for Good-nak való közvetlen donáció. Az idősebb, az afrikai használatra nem alkalmas készülékeket is postázhatjuk, melyeket megfelelően újrahasznosítanak.

Ajánlott tartalom

Több tengerparti város süllyedése gyorsabb, mint a tengerszint emelkedése

Számos tengerparti város gyorsabban süllyed, mint amennyire a tengerszint emelkedik állapította meg a szingapúri Nanyang Egyetem és a NASA közös kutatása.