Sitt elszállítás kényelmesen és villámgyorsan? Lehetséges!

Építkezések, felújítások, vagy akár egy lomtalanítás során az egyik legnagyobb problémát gyakorta a keletkezett hulladék szakszerű eltávolítása okozza.

Amikor ugyanis a sitt elszállítás lehetséges módjait vizsgáljuk, akkor a legtöbben végül konténer rendelése mellett határozunk. Bizonyos esetekben valóban ez tűnik a legjobb metódusnak, ám sokszor optimálisabb a teherautóval történő fuvarozást választani.

Tudniillik egy nagyobb tároló lehelyezése rendszerint területfoglalási engedélyhez kötött, arról nem is beszélve, miszerint a sűrűbben lakott részeken szinte biztos, hogy kényelmetlenségeket okozunk vele. Emellett azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy a fuvar és a bérlés is jelentős költségekkel jár, az űrtartalmat pedig szinte garantáltan nem használjuk majd ki teljesen, így felesleges kiadásunk keletkezik.

A Tici Transport Kft. szakemberei ezért a kézi rakodással történő sitt elszállítás módszerét ajánlják. Ennek a folyamata rendkívül gyors és maximálisan komfortos. Nincs más dolgunk, mint a megfelelő telefonszámon jelezni a rendelést és a cég munkatársai egy előre egyeztetett időpontban elvégzik a fuvarozást. További hatalmas könnyebbség, hogy igény esetén a rakodással, sőt, a bezsákolással sem kell bajlódnunk, hiszen kérés esetén az is a szolgáltatás részét képezi.

Szerencsés már a sitt elszállítás kérvényezésekor a lehető legpontosabban körül írni a hulladék mennyiségét és jellegét, így ugyanis már ekkor precíz árajánlatot kaphatunk. Kérdéses esetben vagy nagyobb adag lom kapcsán készítsünk fotókat, vagy állapodjunk meg egy helyszíni felmérésben.

A teherautóval és kézi rakodással történő sitt elszállítás további előnye, hogy a nehezen hozzáférhető helyek sem jelentenek problémát. Főképp lomtalanításkor fordul elő, hogy padlásról, vagy pincéből kell kihordani a felesleges hulladékot, ami rendkívül megterhelő lehet. A Tici Transport Kft. csapata szerencsére minden olyan speciális eszközzel fel van szerelve, ami ezt a folyamatot jelentősen leegyszerűsíti, így garantálva a biztos sikert.

 

 

Partner cikk

Ajánlott tartalom

Sikeresen lezárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció

Sikeresen zárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel.