Sokan tették le a voksukat a környezetbarát japán luxusautómárka mellett

Az évente megrendezésre kerülő brit Auto Trader webhely versenyén a szavazók immáron sorozatban negyedik alkalommal, 2023-ban is a Lexus mellett döntöttek amikor arra a kérdésre keresték a választ, hogy melyik autómárkát találják a legmegbízhatóbbnak. Idén több, mint 220.000-en szavaztak a Lexusra, jól mutatva, hogy a kimagasló minőség és legendás megbízhatóság az autóvásárlók szemében is környezetbarát japán luxusautómárka alapértékei.

A Lexus megőrizte pozícióját, mint az Egyesült Királyság egyik legelismertebb autógyártója, hiszen 2023-ban is elnyerte a Legmegbízhatóbb Autómárkának járó díjat az Auto Trader New Car Awards átadón. Az Auto Trader az Egyesült Királyság egyik legnagyobb használt és új autók online értékesítésével foglalkozó webhelye. Öt éven belül ez a negyedik alkalom, hogy a Lexus elnyerte a címet, amelyet az Auto Trader éves felmérésére válaszoló több mint 220.000 brit autótulajdonos valós tapasztalatai és véleménye alapján ítélnek oda.

„A minőség, a megbízhatóság és a kényelem volt az a három jellemző, amely egyértelműen kirajzolódott a felmérésünk alapján. Ahogy az egyik tulajdonos mondta: „Bárcsak évekkel ezelőtt vettem volna egy Lexust, ez a legjobb autó, amit vezettem, és soha nem váltanék másik márkára.” – fogalmaz Erin Baker, az Auto Trader szerkesztőségi igazgatója.

„A gyorsan változó és erősen versengő piacon a megbízhatóság továbbra is az ügyfelek legfőbb prioritása. Ez egy olyan tulajdonság, amely mindig is a Lexus középpontjában állt, és ott is marad, amikor elektromos modelljeink új generációját mutatjuk majd be. Az, hogy ezt a díjat sikerült negyedik alkalommal is elnyernünk, azt tükrözi, hogy megéri az autóinkba és szolgáltatásainkba befektetett munka, hiszen ez az alapja a vásárlóink körében szerzett hírnevünk tartós erejének.” – teszi hozzá Chris Hayes, a Lexus egyesült királyságbeli vezetője.

Azt, hogy maga az Európában 99%-ban elektrifikált (öntöltő hibrid elektromos, plug-in hibrid elektromos és akkumulátoros elektromos) autókat értékesítő Lexus is mennyire bízik saját termékeiben, jól mutatja, hogy a japán luxusautómárka a 3 éves vagy 100.000 kilométeres alapgarancia mellett elektrifikált modelljeire 10 éves vagy 200.000 kilométeres Prémium Hibrid Garanciát is kínál.

Forrás: Lexus Magyarország

Ajánlott tartalom

Rekordmagas szinten a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.