Szemétből készül a magyar motor

Oregoni Brammo a Flextronics sárvári üzemében gyártatja két elektromos motorkerékpárját, az Enertiát és az Enertia Plust.

A cég eddig senkinek nem nyilatkozott, mi is csak véletlenül értesültünk arról, hogy ismét van motorgyártás Magyarországon. Megkerestük a Brammo oregoni központját, ahol részletes válaszokat kaptunk. Az alábbiakban Adrian G. Stewarttal, a Brammo kereskedelmi igazgatójával készült interjúját olvashatják a totalbike.hu-nak.

 
Totalbike:  Miért pont a magyarországi Flextronics üzemet választották a Brammo Enertia és Enertia Plus gyártásához?

 
Adrian G. Stewart: Talán kicsit furcsán fog hangzani, de egyszerű földrajzi okai vannak. A Flextronics járműipari részlegének központja Stuttgartban található, és mi azt szerettük volna, ha a szingapúri cég olyan helyen gyártja a motorkerékpárjainkat, ahol a stuttgarti központ rendszeresen ellenőrizheti, minden rendben megy-e a gépsoroknál.

 

A teljes cikk itt olvasható.

brammo

Ajánlott tartalom

Magyarország javaslatcsomagot terjesztett elő az európai elektromobilitás fejlesztésére

Magyarország 11 pontos javaslatcsomagot terjesztett az uniós Versenyképességi Tanács elé az elektromos autózásra való átállás felgyorsítása érdekében - mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.