Szexuálisan agresszív tisztítószerek sokkolnak

Még tavaly novemberben mutatta be új reklámfilmjét a Method környezetbarát tisztítószereket gyártó cég, azzal a céllal, hogy promótálja új, háztartási vegyi áru sorozatát, azon belül is a tisztább fürdőszobáért emelt szót.

Az úgynevezett „Shiny Suds” (vagyis Csillogó szappanhabok” reklámjának az volt a célja, hogy megmutassa, hogyan szépíti meg a marketing a mérgező vegyi anyagokat, amelyek ténylegesen jelen vannak számos háztartási tisztítószerekben, amelyet a fogyasztóknak joguk van tudni.

Sajnos, a boldog fényes buborékok szexuálisan agresszívekké válnak – a Methodhoz számos panasz érkezett. „Nincs semmi mulatságos a szexuális zaklatásban.”- írta az egyik felháborodott hozzászóló. –„Bár teljesen egyetértek, hogy a vegyi anyagok egy olyan témakör, mely igenis aggasztó, összehasonlítva a szexuális zaklatással (nem csak összehasonlítja, de úgy mutatja be a szexuális erőszakot, mint valami vicces dolog) elég undorító.”

„Nem szerencsés, hogy szükségét érezték szexista nézőpontból megközelíteni az ügyet, de azt gondolom, a reklám nagyon hatékony.” – így egy másik hozzászóló.
Tekintse meg az alábbi reklámot, és tudassa velünk, mit gondol! Várjuk a megjegyzéseket.

Ajánlott tartalom

19 kamionnyi hulladékot szállítottak el a Pilisi Parkerdőből

A Pilisi Parkerdő több mint 1600 köbméter, azaz 19 kamionnak megfelelő mennyiségű hulladékot szállított el a Nagykovácsi, Budapest X. és XVII. kerülete térségében lévő erdőkből a tavaly ősszel elindult Tisztítsuk meg az országot! program keretében - közölte a parkerdő az MTI-vel pénteken.