Szőke lány vetkőzik az esőerdőkért

A Greenpeace mindig is híres volt provokatív akcióiról.

A legutóbbi reklámfilmjében például egy szőke lány vetkőzik erotikus mozdulatokkal, lassú zenére, hogy a végén megmutassa a lényeget írja a hvg.hu. A Youtube megosztóra is felkerült a Greenpeace legújabb környezetvédelmi reklámfilmje, amiben egy szőke lány lassú mozdulatokkal válik meg ruhadarabjaitól, majd melltartójától, végül tangájától is:
Az esőerdők fontosságára próbálja felhívni a figyelmet a merész videó, amit a hollandiai Greenpeace rendelt meg. Megkérdeztük a magyar bázis sajtószóvivőjét, Vay Mártont, hogy ők átveszik-e kampányukhoz a sztriptíz-betétet. “Használhatjuk egymás reklámjait, amennyiben a tárgya nálunk is aktuális. Az őserdők megőrzése természetesen szerepel az állandó témáink között, de konkrét terveink nincsenek ezzel a videóval.”
Az adrenalin.blog-ra viszont felkerült a vetkőzős jelenet, a hozzászólók többsége azonban úgy véli, pont az ellenkező hatást váltja ki a kivillanó bozont: legszívesebben baltát ragadnának.

Ajánlott tartalom

Környezetre nem káros szerekkel takarítják Budapestet

A héten éjszakánként, 23 óra 30 perc és 4 óra 30 perc között folytatódik Budapest tavaszi nagytakarítása a Váralagút, a Lánchíd, a városligeti Zielinski híd és a Szabadság híd megtisztításával - tudatta a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. az MTI-vel közleményben hétfőn.