Takarékoskodjon napelemes hangfalakkal

Hallgassa zenéjét bárhol napelemes hangszórón.

Kicsi és könnyű, utazáshoz ideális, és beépített napelemekkel nyújt energiát a hálózati csatlakozás helyett. A stílusos fekete hangszórók Wireless technológiával érik el Bluetooth-os telefonját, mp3 lejátszóit.

A Bluetooth nélküli készülékekhez egy 3,5 mm-es csatlakozót is kínálnak. A kétszer 2 wattos hangszóró beépített mikrofont is tartalmaz.
Az arra alkalmas telefonokkal párosítva szabadkezű (Hands-Free), kommunikációt biztosítanak: a érintőképernyőjén könnyen kiigazodhat: előre, hátra, play és hangerőszabályzó gombokat tartalmaz. A hangszóró tetején található napelem egy belső lítium-ionos akkumulátort tölt fel, ami teljes töltéssel Bluetooth kapcsolattal 12, 3,5 mm-es kábellel akár 36 óra használatra alkalmas.

Az akkumulátort lejátszás közben is töltheti, amire napenergiával 12-24 óra, hálózatról, illetve USB-ről 4 óra szükséges. A sok lehetőség miatt egy percre sem kell abbahagynia a zenehallgatást. A csomag tartalmaz védőtokot, AC/DC és töltőkábelt. Élvezze zenéjét szabadon, sztereóban bárhol.
A terméket megrendelheti a http://devotecindustries.co.uk/solar-sound oldalról.

Ajánlott tartalom

Döntöttek Brüsszelben: kötelezővé válik a napelemek telepítése

Az Európai Parlament jóváhagyta az uniós napenergia-szabványt, amely előírja a napelemek telepítését az EU épületeire, az energiafogyasztás és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében.