Társadalmi egyeztetés kezdődött a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról, a véleményeket 2009. május 5-ig várják - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége kedden az MTI-vel.

Társadalmi egyeztetés a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról

Társadalmi egyeztetés kezdődött a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról, a véleményeket 2009. május 5-ig várják – közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége kedden az MTI-vel.

A harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program a 2009-2014. közötti időszakra vonatkozna.A program környezeti vizsgálatának elvégzésére, a társadalmi egyeztetés lebonyolítására a Magyar Természetvédők Szövetség kapott megízást.

A harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti értékelési dokumentuma a www.mtvsz.hu/skv honlapon és a Magyar Természetvédők Szövetsége irodájában érhető el.

Ajánlott tartalom

Visszaesés a lakásépítésben és építési engedélyezésben

2023-ban 18 647 új lakás épült, 9,2%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján építendő lakások száma 21 501 volt, 39%-kal kevesebb, mint 2022-ben.