Tépkedj környezetbarát pendrive-ot!

A GIGS2GO egy olyan hitelkártya méretű és alakú pendrive-csomag, amiről úgy tépheted le egyesével az apró USB-kulcsokat, mint egy villanyoszlopon lévő hirdetés aljáról a telefonszámot. És még környezetbarát is.

A BOLTGroup terméke nagyon jól jöhet akkor, amikor gyorsan át akarsz adni valakinek egy nagyobb fájlt, és nem szeretnél emaillel pepecselni. A GIGS2GO névre keresztelt, hitelkártya formájú és méretű pendrive szett négy apró USB-kulcsot tartalmaz, melyek egyenként egy gigabájtosak. Ha szükséged van az egyikre, csak le kell tépned a kártyáról, hiszen a csomag papírból készül. A kártya anyaga újrahasznosított papír, a letépett pendrive-okra filctollal gyorsan azt is ráírhatod, mit tartalmaznak. A GIGS2GO remek ötlet, és ha a BOLTGroup kézzel fogható terméket készítene belőle, biztosan szívesen használnánk. Egyelőre tehát még nem lehet megvásárolni, de amíg erre lehetőséged lesz, itt átnézheted a dizájnt és a terveket, írja a player.hu.
gigs2go

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.