Térkép az elektromos kerékpárok világához!

Hiánypótló kiadvánnyal jelentkezett az ebikeshop.hu üzemeltetője, mely a laikus felhasználókat segíti az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos tudnivalók elsajátításában.

2012-ben 800.000 darab elektromos kerékpár talált gazdára Európában. A piac pár éven belül meg fog duplázódni, és úgy tűnik, hogy az elektromos kerékpárok kannibalizálják a hagyományos kerékpárok eladását. Míg ezek kereslete egyre csökken, a villanybringa eladások soha nem látott rekordokat döntenek. Magyarországon azonban még nem indult el az ebike boom. Ennek az oka nagyon egyszerű; a potenciális felhasználók még nem ismerik az elektromotoros rásegítéssel ellátott kerékpárokat. Ezen próbál segíteni a magyar piac legnagyobb márkafüggetlen kereskedője, aki az elmúlt év vásárlói kérdései alapján állított össze egy kézikönyvet, melyből az érdeklődők könnyen megismerkedhetnek az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos alapfogalmakkal.

ebike

A könyvből választ kaphatunk az alábbi kérdésekre:

Milyen hajtásmódot válasszunk (agymotoros első vagy hátsókerék hajtás, középmotor)?
Milyen szenzorrendszerek vannak?
Legális-e az elektromos kerékpár?
W-ok, Ah-ák, Nm-ek. Vajon hazudnak-e a gyártók?
Milyen akkumulátorokkal szerelik a korszerű kerékpárokat?
A hatótávolság misztikuma. Milyen messze jutunk el ezekkel a biciklikkel?
Hogyan kell karbantartani az elektromos kerékpárokat?
Mire ügyeljünk az elektromos kerékpárok vásárlásakor?

A kézikönyv több, mint 30 vásárlási tippet és 20 ajánlott elektromos kerékpár bemutatóját is tartalmazza.

Lapozzon bele a könyvbe:

A teljes könyvet innen töltheti le!

Ajánlott tartalom

Májusban 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett zöldautók száma Magyarországon

Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezetének (ACEA) adatközlése szerint az elmúlt hónapban a viszonylag kis darabszámokat produkáló Horvátország és Málta után, Dániával holtversenyben a kontinensen a harmadik legnagyobb arányban, 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett zöldautók száma Magyarországon - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium csütörtökön a Facebook oldalán.