Több fényt, kevesebb energiával + videó!

Európa az energiatakarékos égők használatára vált. Sok vásárló azonban úgy gondolja, hogy ezeknek az égőknek a teljesítménye elmarad a régi égőkétől.

Azért, hogy a polgárok többet tudjanak a második generációs energiatakarékos égőkről, az Európai Bizottság készített egy kétperces animációs kisfilmet, és létrehozott egy weboldalt.
A „Több fényt, kevesebb energiával!” című animációs kisfilm rövid, egyszerű és humoros. A néző meggyőződhet arról, hogy a második generációs energiatakarékos égők hozzáférhetők, teljesítményük jobb, mint az első generációs égőké, és sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos izzók.
A www.e-lumen.eu weboldalon további információt talál az Európai Unió azon kezdeményezéseiről, amelyek segítségével kevesebb energiával több fényt lehet biztosítani.

Ajánlott tartalom

Megkezdték a 800 kilométeres, keleti gázellátó rendszer kiépítését

Megkezdte a Szibéria ereje és a Szahalin-Habarovszk-Vlagyivosztok gázvezeték összekötését a Gazprom a több mint 800 kilométereres Belogorszk-Habarovszk szakasz építésével - közölte az orosz állami gázvállalat csütörtökön a Telegram-csatornáján.