Több mint száz bringaPONT várja a kerekezőket a Mol-kutaknál

Kerékpáros kiegészítőket, frissítő ételeket-italokat és ingyenes javítási lehetőséget kínálnak áprilistól a Mol több mint száz benzinkútjánál kialakított bringaPONTok.

A társaság közleménye szerint a bringaPONTos kutak egy részén paddal, asztallal és a magyar iparművészek által tervezett P alakú biciklitárolóval ellátott pihenő is lesz, sőt néhány helyen biciklimosó is várja a kerekezőket. A bringaPONTokon a kerékpárosok szükség esetén megjavíthatják biciklijüket, miután elkérték a kutasoktól az ingyenesen használható szerszámkészletet. A szolgáltatás bevezetése a Mol Egy úton járunk elnevezésű kezdeményezésének első lépése, mellyel a társaság a közlekedés összes résztvevőjét – autósokat, motorosokat, kerékpárosokat – meg szeretné szólítani. A kút szolgáltatásain túlmenően a Mol ingyenes magazinjában, valamint a bringapont.mol.hu oldalon megjelent túraútvonal-javaslatokkal és hasznos tanácsokkal is segíti a kerékpáros szezonra történő felkészülést – olvasható a közleményben.

Ajánlott tartalom

Hazai divattervező és sztárfotós is beállt a természetvédelem mögé

A természet megóvása, bolygónk védelme ma már olyan alapvetésnek számít, ami mellett az ismert emberek és a kreatív szakma legnagyobbjai világszerte és hazánkban is egyre gyakrabban kiállnak.