Töltsd a nap erejével az iPad-ed

Az iPadek és hasonló táblagépek forradalmasították a hordozható számítógépek piacát, sajnos az akkumulátor lemerülése még mindig akadálya a teljes szabadságnak.

A Voltaic ezért fejlesztette ki ezt a speciális táskát, mely kedvenc táblagépedet nemcsak szárazon és biztonságban tartja, de négy nagyteljesítményű napelemének köszönhetően még az aksiját is feltölti. 10 óra közvetlen napfény egy iPadet maximumra tölt, de már egy óra napozással is akár egy órányi intenzív használatot nyerhetsz. A panelek vízhatlanok, könnyűek, így egyszerűen hordozhatók, és más elektronikus eszközök töltésére is képesek (fényképezőgépek, mobiltelefonok, zenelejátszók). A Spark táskában minden kiegészítő elfér és biztonságban van a belső zsebekben. A külső borítás újrafelhasznált PET palackokból készült, így még környezetbarátabbá téve a csomagot. A napelemek 8 watt energiát termelnek, melyek egy univerzális belső akkumulátort töltenek, amely hálózatról is tölthető USB csatlakozója segítségével. A táska kinyitásával ráadásul támaszként is működik, így bárhol varázsolhatsz magadnak egy teljesen mobil irodát.

voltaic

Ajánlott tartalom

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét Debrecenben

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét pénteken Debrecenben: a Komondor nevű berendezést a Debreceni Egyetem (DE) Kassai úti campusán, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szuperszámítógép központjában helyezték üzembe.