Töltsd a nap erejével az iPad-ed

Az iPadek és hasonló táblagépek forradalmasították a hordozható számítógépek piacát, sajnos az akkumulátor lemerülése még mindig akadálya a teljes szabadságnak.

A Voltaic ezért fejlesztette ki ezt a speciális táskát, mely kedvenc táblagépedet nemcsak szárazon és biztonságban tartja, de négy nagyteljesítményű napelemének köszönhetően még az aksiját is feltölti. 10 óra közvetlen napfény egy iPadet maximumra tölt, de már egy óra napozással is akár egy órányi intenzív használatot nyerhetsz. A panelek vízhatlanok, könnyűek, így egyszerűen hordozhatók, és más elektronikus eszközök töltésére is képesek (fényképezőgépek, mobiltelefonok, zenelejátszók). A Spark táskában minden kiegészítő elfér és biztonságban van a belső zsebekben. A külső borítás újrafelhasznált PET palackokból készült, így még környezetbarátabbá téve a csomagot. A napelemek 8 watt energiát termelnek, melyek egy univerzális belső akkumulátort töltenek, amely hálózatról is tölthető USB csatlakozója segítségével. A táska kinyitásával ráadásul támaszként is működik, így bárhol varázsolhatsz magadnak egy teljesen mobil irodát.

voltaic

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.