Töltsd az iPhone-od bicajozás közben!

Ha megújuló energiáról van szó, az Apple készülékekre nem lehet nem odafigyelni.

Nem is olyan régen írtunk a napelemes iPhone tokról. Ha azonban felhős időben szeretnéd tölteni a telefonodat, a vállalat erre az esetre is kínál egy vadiúj megoldást: nem hisszük, hogy a bicajod segítségével töltöttél már telefont.

A Bike Hugger biciklis blog jelentése szerint a Dahon nagyszerű töltője, a BioLogic FreeCharge jövő márciusban kerül a piacra és iPhone-okat, GPS-eket vagy más, USB csatlakozással bíró kütyüket lehet majd tölteni vele.

A készülékhez tartozik egy generátor, egy nagy kapacitású akkumulátor és persze USB csatlakozó. Állítólag három óra pedálozás teljesen feltölti a telefon akkumulátorát, vagy a GPS-t.
Alig várjuk a 2010-et, még inkább a tavaszt, hiszen elérkezik a március, és vele együtt a Dahon töltője, mely darabja 99 dollárba fog kerülni.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.