Trendi iPhone és iPod töltők

A mai világban törekszünk arra, hogy a mindennapi életünket minél környezettudatosabban éljük, és minél inkább környezetbarát termékekre váltsunk. Itt van például 14 olyan iPod és iPhone töltő, melyekkel nemcsak tehetünk valamit környezetünkért, de még mutatósak is.

Eton Soulra XL
Az Eton Soulra XL egy hangszórós kiegészítő iPodhoz és iPhonehoz. Levehető napelemével gyűjti össze a kütyü működtetéséhez szükséges energiát, melyet egy 2000 mAh-s lítium-ion akkumulátorában tud tárolni. (kisképünk)

Gear4
Ezek a környezetbarát hangszórók nemcsak, hogy feljavítják az iPod hangélményét, de még fel is töltik az eszközt. Tom Pritchard ezzel a napelemes kiegészítővel egy igazán energiatakarékos és dizájnos megoldást is tervezett.
gear4

Regen ReVerb
Ez a majdnem 1 méter magas napenergiával működő eszköz mélyhangszóróval és LCD kijelzővel is rendelkezik, és 6 wattos teljesítményre képes.
regen reverb

Soulra
Itt egy újabb napelemes hangszóró szett iPhone-unkhoz vagy iPod-unkhoz, mely 8 wattos teljesítménnyel bír.
soulra

Regen ReNu
A Regen egy újabb napelemes készüléke a ReNu iPod és iPhone tartó, amely napenergiával, de hagyományos csatlakozóval is képes működni.
regen renu

ReNu System
A ReNu System, ismét csak a Regen gyártótól, egy napenergiás töltőállomás, mely sok különböző eszköz töltésére is alkalmas. Napelem-paneljein keresztül jut energiához, melyet újratölthető lítium-ion akkumulátorában tárol.
renu system

Woodtec
Ez az érdekes kis eszköz nemcsak hasznos, de még jól is mutat az asztalon. A Woodtec iPod és iPhone tartót teljes mértékben kézzel gyártották, és a számítógéphez USB-vel csatlakoztatva tölthető.
woodtec

Wood Music
A Wood Music nem csupán egy iPhone vagy iPod tartó, hanem egy biológia úton lebomló, fából kifaragott hangszóró is.
wood music

Vers 2X
A környezetbarát alapanyagok használata egy lépés környezetünk óvása felé. A Vers 2X iPod kiegészítő ennek megfelelően fenntartható ültetvényekről származó fából készült.
vers 2x

The House of Marley
Ez a gyártó egy egész sor környezetbarát hangszórót és fejhallgatót forgalmaz világszerte. Ez az iPod tartó energia erdőkből beszerzett fából készült, távirányítós, és 100 wattos teljesítményre képes.
the house of marly

Industrial iPod Dock
Ez a furcsa iPod tartó újrafelhasznált ipari hulladékból, jelen esetben csövekből készült.
industrial ipod

Speakal iPhone Dock
Ez a kismalacra hasonlító iPhone tartó és hangszóró teljes egészében környezetbarát alapanyagokból készült. A kütyü egy újratölthető lítium-ion akkuval is ellátott, és hagyományos hálózatról is tölthető.
speakal iphone dock

Origami iPhone tartó
A Dessine moi un objet (franciául annyit tesz, „rajzolj nekem valamit”) dizájn csoport egy egészen új szintre vitte a környezetbarát iPhone és iPad tartókat. Ezt a tartót ugyanis mi magunk is könnyedén meghajtogathatjuk az interneten elérhető minta segítségével!
origami iphone tartó

Victoria
Ez az iPod tartó olyan újrafelhasznált alkatrészekből tevődik össze, mint például egy régi gramofon tölcsér. A Victoria hangerősítő nem igényel energiát, így talán ez tekinthető a leginkább környezettudatos hangszórónak.

victoria

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.