Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Elektromos autó / Trónok harcát nézhetünk a Teslákban hamarosan
Tudj meg többet: Elektromos autó

Trónok harcát nézhetünk a Teslákban hamarosan

Ismét a Tesla elrejtett kódjai árulkodtak arról, hogy mik a gyártó tervei a soron következő frissítések egyikében.

Az egyik népszerű amerikai Tesla-hacker ezúttal új streaming szolgáltatások nyomára bukkant a szoftverben, amelyek jó eséllyel a nem is olyan régóta elérhető YouTube és Netflix mellett lesznek elérhetők a Teslák kijelzőin, írja a teslasok.hu. Egyelőre csak néhány új platform ikonja jelent meg elrejtve a rendszerben, az átlagos felhasználók pedig még nem is láthatják ezeket, de az utalás egyértelmű. Bővül az elérhető streaming szolgáltatások listája. Eszerint a következők érkeznek a Tesla rendszerébe:

Comedy Central

Crunchyroll (anime streaming-szolgáltatás)

HBO Go és HBO Now

iQiyi, YouKu és Tencent (kínai streaming-szolgáltatások)

Twitch és Mixer (videójátékos streaming-szolgáltatások)

Monty Python (jó eséllyel csak egy easter egg)

Ezek szerint a Tesla erősen nyit Kína felé is, hiszen az ottani tulajdonosok három új platformot is kapnak, miközben a videójátékok szerelmeseinek is megadatik a lehetőség arra, hogy a kedvenc streamerjüket nézzék az autójuk kijelzőjén. Az HBO érkezése várható volt, ám emellett és a Netflix mellett még számos olyan szolgáltatás van, ami már erősen elterjedt a köztudatban, így érdemes lenne a Teslának is beépítenie azokat az autóiba. Ilyen többek között a Disney+, vagy az Amazon Prime Video. Az autókban egyébként továbbra is csak álló helyzetben van lehetőség arra, hogy igénybe vegyük a YouTube vagy a Netflix szolgáltatását, és ez bizonyára nem változik addig, amíg a Tesla el nem készül a teljesen önvezető rendszerével. Az új szolgáltatások megjelenése ráadásul bizonyára még több tulajdonost sarkall majd arra, hogy megvásárolja a Premium Connectivity csomagot, amellyel akár az autó saját beépített internetén keresztül is igénybe vehetjük a streaming platformok szolgáltatásait. Enélkül ugyanis kizárólag Wi-Fi hálózatra csatlakozva nézhetünk videókat a Teslák kijelzőjén.

Ajánlott tartalom

Több mint ezer elektromos rásegítésű kerékpárt vásárolhatnak meg olcsóbban az első körben pályázók

Lezárult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlási támogatásának első pályázati köre.