Új vezető tisztségviselők a MAVIR élén

A MAVIR ZRt. 2010. szeptember 13-i rendkívüli közgyűlésén új Igazgatóságot és Felügyelő Bizottságot választottak. A közgyűlés Tari Gábor vezérigazgatót megerősítette jelenlegi pozíciójában.

A MAVIR ZRt. Igazgatóságának tagja lett 2010. szeptember 14-től Töröcskei István, Petykó Zoltán, Csomai Kamilla és Dr. Gelényi Csaba. A MAVIR ZRt. Felügyelő Bizottságának tagja lett 2010. szeptember 14-től Dr. Stumpf János, Dr. Békési Zsófia és Dr. Vörös József.
A tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Magyar Villamos Művek Zrt. az energiaellátás biztonságának további erősítését, a társaság hatékony, átlátható működését, valamint a rendszerirányítás további fejlesztését várja a MAVIR új vezető tisztségviselőitől.

Ajánlott tartalom

Tovább erősödik a nagykereskedelmi energiapiacok felügyelete

Az Európai Unió Hivatalos lapjában kihirdették a nagykereskedelmi energiapiacok integritásáról és átláthatóságáról szóló 1227/2011/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (REMIT) módosítását, ezzel tovább erősödik a nagykereskedelmi energiapiacok felügyelete - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási hivatal (MEKH) pénteken az MTI-vel.