Új vezető tisztségviselők a MAVIR élén

A MAVIR ZRt. 2010. szeptember 13-i rendkívüli közgyűlésén új Igazgatóságot és Felügyelő Bizottságot választottak. A közgyűlés Tari Gábor vezérigazgatót megerősítette jelenlegi pozíciójában.

A MAVIR ZRt. Igazgatóságának tagja lett 2010. szeptember 14-től Töröcskei István, Petykó Zoltán, Csomai Kamilla és Dr. Gelényi Csaba. A MAVIR ZRt. Felügyelő Bizottságának tagja lett 2010. szeptember 14-től Dr. Stumpf János, Dr. Békési Zsófia és Dr. Vörös József.
A tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Magyar Villamos Művek Zrt. az energiaellátás biztonságának további erősítését, a társaság hatékony, átlátható működését, valamint a rendszerirányítás további fejlesztését várja a MAVIR új vezető tisztségviselőitől.

Ajánlott tartalom

Az ökoház többet jelent egy hőszivattyúnál és megújuló energiaforrásoknál

Az ökoház többet jelent egy modern berendezésekkel, például hőszivattyúval, szolárpanelekkel és energiavisszanyeréssel ellátott épületnél. Átgondolt projektet jelent, megfelelően kiválasztott építőanyagokkal és energiatakarékos megoldásokkal, amelyek hozzájárulnak a hőveszteség csökkentéséhez. Nézzük meg alaposabban, hogy miként befolyásolják mindezek a ház ökológiai jellemzőit