Új weboldal segíti az örökbefogadók és az állatvédők munkáját

Az örökbefogadók és az állatvédők munkáját is segíti a Fővárosi Közterület-felügyelet Illatos úti Ebtelepének új honlapja.

A kutyakedvelők a www.ebtelep. hu oldalon megtekinthetik a telepen lévő kutyák fotóit, adatait, kereshetnek az állatok ivara, mérete vagy kora szerint, sőt arra is választ kapnak, hogy a befogott vagy megtalált ebeket a főváros melyik kerületéből hozták be – közölte az Állategészségügyi Szolgálat az MTI-vel.
Az érdeklődők megismerhetik a kutya előéletét, jelenlegi állapotát, oltásait, tájékoztatást kaphatnak arról, hogy az állatot mikortól és hogyan lehet örökbe fogadni. A weboldal az ebtelep szolgáltatásainak igénybevételéről, díjairól és szabályairól is beszámol.

Nemcsak az új négylábúakat keresőknek, hanem az elveszett kutyák után kutatóknak is segítséget nyújt az ebtelep.hu, hiszen e-mailt küldhetnek az eltűnt kedvenc fotójával, adataival a honlapon található Elveszett/talált kutyák bejelentése gomb segítségével.

Ajánlott tartalom

Miért érdemes otthoni víztisztítót használni?

Talán felesleges luxusnak tűnhet az otthoni víztisztítók használata, hosszú távon nagyon jó befektetésnek bizonyulhatnak, ráadásul csökkenthetik a háztartás műanyaghasználatát is.