Új-Zélandon jobb a fa tetején enni

Nem ez az első alkalom, amikor meglepődünk az emberi leleményességen, sőt, láttunk már házat a fa tetején is. Viszont ez az első olyan eset, ami mögött egy komoly és nagyon ügyes marketinges csapat áll.

A pompás terv az volt, hogy megtaláljanak mindenkit és fel vegyék a kapcsolatot mindenkivel, akit csak megtalálnak a New Zealand Yellow Pages-ben.
A folyamatról blog is készült, a szakemberek pedig az egész világ szeme láttára frissítették azt időről időre, így pedig egyre többen szereztek tudomást a fa tetejére épült étteremről. A koncepció megszületésétől a valóságig mindössze 66 nap telt el. Asztalfoglalások áradatának köszönhetően korábban nyitotta meg kapuit az étterem, melyet hamarosan privát rendezvényekre is ki lehet majd bérelni.

A koncepciót az „elvarázsolt” elhelyezkedés ihlette, amely egy nyitott rét felett található és egy kis kanyargó patak mentén lehet eljutni az erdőbe.
A fa tetejére épült ház a gyermekkori álmokat és szünetet, tündéri történeteket, varázslatot és a képzeletet juttatja eszünkbe.
Hogy látható legyen, a lámpásoknak köszönhetően éjjel inkább egy világítótoronyra emlékeztet, míg nappal szépen beleolvad a környezetébe, alig észrevehetővé válik.

Ha épp Új-Zélandon jársz, és mindenképpen szeretnél varázslatos helyen, a fa tetején vacsorázni, látogass el az étterem weboldalára : http://www.yellowtreehouse.co.nz/

Ajánlott tartalom

Hogyan vált környezetbarát fesztivál a Szigetből?

Húsmentesség, repohár, kerékpározás: a Sziget Fesztivál szervezői rengeteg módszerrel igyekeznek csökkenteni környezetre gyakorolt hatást.