Bár a Tesla-kban már korábban is felfedeztek egy - az egyik ismert James Bond filmre utaló - rejtett meglepetést, a napokban kiderült, hogy mást is eldugtak a cég vicces mérnökei az autó szoftverében.

Újabb rejtett meglepetést találtak a Tesla-kban

Bár a Tesla-kban már korábban is felfedeztek egy – az egyik ismert James Bond filmre utaló – rejtett meglepetést, a napokban kiderült, hogy mást is eldugtak a cég vicces mérnökei az autó szoftverében.

Jelen esetben egy, a Mario Kart nevű játékra utaló meglepetésről van szó, ami amolyan szivárványpályává változtatja át az utat – legalábbis a jármű szenzorképet mutató kijelzőjén. Az eldugott meglepetés előcsalogatásához a vezetőnek négyszer kell gyors egymásutánban aktiválni az autó önvezető funkcióját. Ennek hatására a Tesla kijelzőpanelén a sávot jelképező rész a szóban forgó játékból ismert mintázatra vált át – azaz, szivárvány színekben jelenik meg.Elon Musk, a cég vezetője egyébként azt ígéri, hogy hamarosan újabb meglepetéseket építenek be, illetve lepleznek le az autók firmware-jében.

forrás: pcforum.hu

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/YVAfFZBkiaA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Ajánlott tartalom

Győrből a francia világversenyig: magyar diákok által fejlesztett önvezető autónak drukkolhatunk

Rangos nemzetközi megmérettetésen vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem autonóm járműve Környezetérzékelés, GPS-es és mobilnetes pozícionálás, pontos kamerarendszer.