Újrahasznosított cukiságok

Tomita Natsumi japán művésznőnek minden eldobált nem szerves hulladék a legnagyobb kincset jelenti, hiszen az egyes daraboknak mindig talál helyet éppen készülőben lévő szobrán.

Állatokat formáz a törött esernyőkből, cégtáblákból, kerékpár alkatrészekből, eldobott palackokból, konyhai eszközökből és más újrahasznosítható hulladékokból. Sokszor mutattunk már ilyet nektek, mégis igen figyelemreméltó alkotásokról van szó, valamint a környezetvédelem fontosságát sem lehet elégszer hangsúlyozni! Az 1986-ban Tokióban született, 2009-ben a Tama Művészeti Egyetemen egyébként festőművész szakon diplomázott tehetséges és környezettudatos szobrász állítólag minden egyes állatkáját saját személyiséggel ruházza fel, és természetesen saját nevet is kapnak. Cukiságok!

További képek itt.

natsumi tomita

Ajánlott tartalom

A legversenyképesebb ágazatok között szerepel a baromfiágazat

Közvetlen és nemzeti támogatásokkal, állatjóléti támogatásokkal, átmeneti támogatásokkal, valamint a vidékfejlesztési programokból származó támogatásokkal segíti a kormányzat a baromfiágazatot - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Budapesten a baromfi világnap alkalmából megtartott konferencián a tárca MTI-nek eljuttatott közleménye szerint.