Újratervezik a Tesla Model S-t?

Így, lassan egy évtizeddel a Tesla Model S megjelenése óta nem igazán mondhatnánk azt, hogy elavult az amerikai gyártó által megálmodott szedán dizájnja.

Persze a múló éveket, illetve az iparág trendjeinek változását nehéz lenne letagadni de még így is kijelenthetjük, hogy a Model S “jól öregszik”, írja a teslasok.hu. Bármennyire is egyszerű, és bármennyire is tűnik örökzöldnek, lassan mégis itt lehet az ideje, hogy Elon Musk tervezőcsapata újra ceruzát ragadjon, és újrarajzoljon néhány vonalat az első valódi tömeggyártásra készült, saját autójukon. Persze nagyon jól megkülönböztethető a 2016-os frissítés előtti modell a ráncfelvarrottól, ám számítunk rá, hogy hamarosan nagyobb változásokkal rukkol elő a Tesla. Addig is, míg nem leplezik le az új S-t, gyönyörködhetünk néhány független tervező elképzelésében, amelyek közül néhány esetben még örülnénk is, ha a Tesla változás nélkül dobná ugyanazt a színpadra. Ilyen például Giorgi Tedoradze elképzelése, amely sokban mintha az Aston Martin Repide-t venné alapul, valamelyest “teslásítva” a gönyörű sportszedánt. Ez a képzeletbeli Model S közelebb áll az új Roadsternél felvázolt dizájnbeli elképzelésekhez, köszönhetően az élesebb vonalaknak, és az összességében sokkal sportosabb mejelenésnek. A Model S-ből egyébként egy új sportváltozat is érkezik idén, mégpedig a Plaid hárommotoros hajtással felszerelt “fenevad”, amely vélhetően az egész autóipart szégyenbe hozza majd a teljesítményével. Ehhez pedig valóban méltó lenne egy ilyen morcos külalak.

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)

Ajánlott tartalom

Hétfőtől ismét pályázhat elektromos kerékpár támogatásra

Február 1-jétől újra lehet jelentkezni az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromobilitást ösztönző pályázatára, amelynek célja - a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervben megfogalmazottaknak megfelelően - a teremtett világunk védelme, a magyarok egészségügyi állapotának javítása, a munkavállalók autóhasználatának csökkentése és a kerékpáros közlekedés ösztönzése - közölte Steiner Attila.