Újratervezik a Tesla Model S-t?

Így, lassan egy évtizeddel a Tesla Model S megjelenése óta nem igazán mondhatnánk azt, hogy elavult az amerikai gyártó által megálmodott szedán dizájnja.

Persze a múló éveket, illetve az iparág trendjeinek változását nehéz lenne letagadni de még így is kijelenthetjük, hogy a Model S “jól öregszik”, írja a teslasok.hu. Bármennyire is egyszerű, és bármennyire is tűnik örökzöldnek, lassan mégis itt lehet az ideje, hogy Elon Musk tervezőcsapata újra ceruzát ragadjon, és újrarajzoljon néhány vonalat az első valódi tömeggyártásra készült, saját autójukon. Persze nagyon jól megkülönböztethető a 2016-os frissítés előtti modell a ráncfelvarrottól, ám számítunk rá, hogy hamarosan nagyobb változásokkal rukkol elő a Tesla. Addig is, míg nem leplezik le az új S-t, gyönyörködhetünk néhány független tervező elképzelésében, amelyek közül néhány esetben még örülnénk is, ha a Tesla változás nélkül dobná ugyanazt a színpadra. Ilyen például Giorgi Tedoradze elképzelése, amely sokban mintha az Aston Martin Repide-t venné alapul, valamelyest “teslásítva” a gönyörű sportszedánt. Ez a képzeletbeli Model S közelebb áll az új Roadsternél felvázolt dizájnbeli elképzelésekhez, köszönhetően az élesebb vonalaknak, és az összességében sokkal sportosabb mejelenésnek. A Model S-ből egyébként egy új sportváltozat is érkezik idén, mégpedig a Plaid hárommotoros hajtással felszerelt “fenevad”, amely vélhetően az egész autóipart szégyenbe hozza majd a teljesítményével. Ehhez pedig valóban méltó lenne egy ilyen morcos külalak.

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)

Ajánlott tartalom

Országszerte 1100 elektromos busz állhat forgalomba 2025-ig

Országszerte legalább 1100 elektromos busz áll forgalomba 2022-től 2025-ig a Zöld Busz Program 180 milliárd forintos keretéből - közölte az MTI-vel a Humda Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.