Varacsk: “Gyűjts szelektíven, vagy kitapossuk a beledet!”

A minap egy blogra lettünk figyelmesek, tele érdekfeszítő videókkal. A véleményeket várjuk… 🙂

„Gyűjts szelektíven, vagy kitapossuk a beledet!” Avagy megelégeltük a szemetelést és a szemétkedést, nincs tovább!

A blogról:

Varacskolunk a morális ingoványban, hogy alternatívákat találjunk a megoldásra. Te mit ajánlasz?

Jó pár évet eltöltve a környezetvédelmi kommunikáció területén, mindig is hiányoltam a fiataloknak és az „elérhetetlen”, passzív közönségnek szóló ötletes, vicces, laza üzeneteket. Megkíséreljük ezt most megtörni…

KAPA, PEPE és LACIKA boldogan álltak a varacsk ügye mellé, hogy rendhagyó módon hívjuk fel honfitársaink figyelmét a környezetvédelemre. Mint kiderült, ők is hasonló “kampányban” gondolkodtak, így hamar közös nevezőre jutottunk.

Fantasztikus volt egy asztalhoz ülni a srácokkal és közösen kitalálni a történeteket. A nagymező utcai Mai Manó kávézó közönsége döbbenten figyelte, ahogyan Pepe néha élesben játszotta el ötletét az asztalok között. Rengeteget röhögtünk, talán maradt is a tarsolyban 1-2 ütős ötlet…

Az első videjó a radió-edit verzsön, amit simán lehet mutogatni olyan embereknek, akik azonnal szívrohamot kapnának, ha meglátnák Kapát az erdő szélén, amint épp nagydolgát végzi, vagy zavarba jönnének némi anyázás hallatán. ( Újságíróknak ajánlva;) )

A következő videó tanulsága: sose dobd el a banánhéjat egy szeméthalom közepén, mert Pepe azonnal a torkodnak ugrik Lacika hathatós segítségével. De az is lehet, hogy nem.

A 3. videóról csak annyit, hogy a frakcióülés 3-kor van, nem 4-kor…

Végül pedig kikristályosodik a lényeg:amit Kapa, Pepe és Lacika akar, azt akarjátok Ti is, különben kérdezés nélkül kitapossák a beled!

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.

Nincs hozzászólás

  1. Gábor Mészáros

    nagyon jók a videók 😀