Világszínvonalú villanykerékpárok gyártása Sárváron

Villanykerékpár gyártásáról kötött együttműködési megállapodást a sárvári Flextronics és a Karbon Kinetics Ltd; ennek alapján a Flextronics végzi majd a kerékpár gyártásához kapcsolódó beszerzési, logisztikai, összeszerelési és minőségbiztosítási tevékenységeket is a sárvári gyárában.

A london székhelyű Karbon Kinetics Ltd. (KKL), a díjnyertes elektromos kétkerekű, a Gocycle gyártója a Flextronics-ot választotta partneréül a villanybiciklik sorozatgyártásához. A Flextronics a legnagyobb technológiai márkák vezető elektronikai beszállítója világszerte. Az együttműködés nagymértékben segíti, hogy a KKL – a Flextronics korszerű gyártórendszereire, valamint globális logisztikai és ellátási lánc hálózatára építve – kiaknázhassa a Gocycle termékkínálat iránti növekvő nemzetközi keresletet – áll a közleményben. Richard Thorpe, a KKL alapítója és a Gocycle tervezője elmondta: konstrukcióját tekintve a Gocycle teljesen egyedi, ugyanis ez a világ első, fröccsöntéses technológiával készült elektromos járműve. Paul Humphries, a Flextronics High Reliability Solutions csoportjának elnöke szerint a KKL Gocycle kerékpárja révén a cég sokszínű, tiszta technológiás megoldásokat kínáló portfoliója fontos új elemmel bővül. A Gocycle az elektromos kerékpárpiac egyik legkeresettebb terméke, ezért örömét fejezte ki a várhatóan mindkét félnek gyümölcsöző együttműködés miatt.

Ajánlott tartalom

A német autóipar ellene van a kínai elektromos autókra kivetendő uniós védővámoknak

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.

Nincs hozzászólás

  1. A cikkhez csatolt kép nem a Gocycle, hanem egy Bionx rendszerrel szerelt elektromos kerékpár. A Gocycle a csatolt képen szerepelő “hagyományos” kinézetű kerékpárnál sokkal egyedibb formatervezésű, különlegesebb, szebb. Képek megtekinthetők a gyártó (Karbon Kinetics Ltd) honlapján (www.gocycle.com) vagy a hazai forgalmazó (Annyira Más Bringabolt) honlapján (www.ambringa.hu).