Villanyautót kapnak az angol bajnokcsapat focistái

Elektromos autóval jutalmazza az angol labdarúgóbajnok Leicester City futballistáit a csapat tulajdonosa. A thai üzletember, Vichai Srivaddhanaprabha egy-egy Mercedes-Benz B osztály Electric Drive-ot ajándékoz játékosainak.

A B osztály elektromos változata 32 760 fontba kerül a szigetországban. A harmincfős játékoskeretre vetítve ez közel egymillió fontot, azaz mintegy négyszázmillió forintot jelent. Ez az összeg aligha fogja földhöz vágni a tulajdonost, de a játékosoknak sem kell beérniük ennyivel. Egy korábbi ígéretet beváltva Srivaddhanaprabha Las Vegasba utaztatja őket teljes ellátással.

Azt persze hozzá kell tenni, hogy az angol élvonalbeli bajnokság játékosai – és persze a világ élsportolói – gyakran járnak izmos sportkocsikkal, vagy hatalmas SUV-kkal, amelyeket sokszor egyedi igények szerint át is alakíttatnak. Nem kizárt tehát, hogy a villanyautót párjuknak, netán apukának vagy anyukának adják tovább használatra.

forrás: totalcar.hu

Ajánlott tartalom

A férfiak kiadásai több éghajlatkárosító kibocsátással járnak együtt

A férfiak kiadásai 16 százalékkal több éghajlatkárosító kibocsátással járnak együtt, mint a nőké, annak ellenére, hogy a két nem csaknem ugyanannyit költ - derült ki egy svéd tanulmányból.