Wellboard: a hullámos fa története

Szereted a hullámos formákat, esetleg a hullámpapírt? A Wellboard 100 százalékban cellulózból készült, nem adtak hozzá se ragasztót, se kötőanyagokat.

Az installációkor kizárólag hővel és nyomással munkálkodnak. Nekünk az tetszik benne a legjobban, hogy elég erős ahhoz, hogy teljesen olyan legyen, mint a fa.

Wellboard tényleg úgy kezelhető, mint a fa. Lehet fűrészelni, fúrni, csiszolni és ragasztani. A felületét különböző lakkok és mázak segítségével lehet színezni.
A Wellboard hullámos felszíne és a rugalmassága az, mely kiváló anyaggá teszi. Használható kiállításokon, üzletekben, vagy az építőiparban. Remekül mutat pulton, vagy a falon, vagy akár szekrényen. A Wellboard összetéveszthetetlen arcot ad a tárgyaknak.

A Think szerint az anyagot először a szeptemberi IIDEX / Neocon kiállításon mutatták be az Új és fenntartható anyagok kategórián belül.
A környezetbarát megoldásról ezen a weboldalon olvashatsz többet.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.