Zöld útra tért celebpárok

Jessica Alba és Cash Warren mióta lelkes szülők, eltökélt szándékuk a környezetbarát életterük növelése.

Ez ugyanis kiváltképp egészséges, ha kicsi baba is van a háznál. Igaz, a kis Honor Marie egyre nagyobb, a szexbomba mami nem szokott le az organikus pamutból készült gyerekruhák vásárlásáról. Sőt, felújításoknak hála az Alba-Warren lak környezetbarát családi fészekké alakul át. –„Szeretném, ha a gyermekem egy zöldebb bolygón nőne fel.” – mondta nemrégiben Alba.

Milo Ventimiglia és Hayden Panettiere

Hayden Panettiere és Milo Ventimiglia valamivel több közös dolgot könyvelhet el, mint, hogy együtt szerepeltek a Hősök című sorozatban. Mindkét celeb megrögzött vegetáriánus, sőt, Panettiere rendületlenül támogatja a japán delfinmészárlás ellen folyó küzdelmet. Ennek eredményeként a Ventimiglia felfigyelt az aprótermetű színésznőre, aki aktivizmusáért megkapta a Humane Society Gretchen Wyler díját. kap megtisztelve a Humane Society azok Gretchen Wyler díjat.

Cate Blanchett és Andrew Upton

Cate Blanchett ausztrál színésznő drámaíró férje, Andrew Uptown nemrégiben A Sydney Theatre Company kreatív igazgatójává avanzsált. Uptown eltökélt szándéka, hogy kívül-belül átváltoztatja a szervezetet. A páros meglehetősen otthonosan mozog a gyakorlatban is, hiszen Sydneyben található otthonánuk tetején napelemek működnek, valamint lelkesen gyűjtik az esővizet is, mióta egy alapos zöldítésen ment át fényűző kúriájuk.

Cate Blanchett és Andrew Upton

Adrien Grenier és Isabel Lucas

Adrien Grenier és barátnője Isabel Lucas kapcsolata a hippi mennyországban köttetett. A színésznő csatlakozott Hayden Panettierehez, lelkes bálnamentő, miközben megmenteni Grenier pedig a környezetbarát épületek tervezését támogatja. Brooklynban található otthonát nemrégiben napelemekkel szereltette fel – de legalább ugyanennyire érdekelt a vintage ruhák újrahasznosításában is. A páros szerepel a Planet Green Grenier Alter Eco’s showjában is.

Adrien Grenier és Isabel Lucas

Halle Berry és Gabriel Aubry

Halle Berry és szerelme, a Calvin Klein modell Gabriel Aubry, környezettudatos gyereket nevelnek. Berry eddig 60.000 dollárt költött a környezetbarát óvodára, melyet dugig tömött biopamutból készült gyerekruhákkal.

Halle Berry és Gabriel Aubry

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.