A hírességektől hemzsegő Summit on the Summit kampány a Kilimandzsáró megmászásához a héten startol.

Emile Hirsch is megmássza a Kilimandzsárót

A hírességektől hemzsegő Summit on the Summit kampány a Kilimandzsáró megmászásához a héten startol.

Az Út a vadonba című film főszereplője, Emile Hirsch bejelentette, ő is csatlakozik a társasághoz. A 24 éves sztár nagyon várja a túrát, ami „egy hősies kaland, a globális vízügyi válság oktatási folyamata.”. Elhatározta, hogy felmászik a hegy legtetejére.
-„Írjátok meg, hogy én felmászok a csúcsra!”

Hirsch, Jessica Biel, Lupe Fiasco, Isabel Lucas, és Elizabeth Gore társaságához csatlakozik. Az egyhetes utazás alatt több, mint 80 kilométert tesznek meg útjuk során, az 5895 méter magas afrikai csúcshoz. Az expedíció ötlete Kenna énekes és producer agyából pattant ki, akinek etióp apja gyermekkorában az ivóvíz miatt szenvedett különböző betegségekben.

Tavaly áprilisban Biel barátja, Justin Timberlake volt az, aki először a GQ magazinnak adott interjújában említette a kezdeményezést. „Heti négy alkalommal vettem részt képzésen, hogy megkapjam a megfelelő, VO2 (oxigénfogyasztás) minősítést.” – fejtette ki Timberlake. –„Egy hétig mászunk majd felfelé 14 kilós súllyal a hátunkon. Erős lesz.” Sajnos, ez most úgy néz ki, az énekes mégsem vesz részt az expedíxión. Egy forrás szerint, mire a túra időpontja biztossá vált, Justin már aláírta új filmje, a Social Networks szerződéseit.

Emile Hirsch

A kezdeményezés weboldalán nyomon követheted az öko-kalandorokat, sőt, különböző alapítványokat is támogathatsz. Valamennyi befolyt összeggel többek között az afrikai gyermekek biztonságos ivóvízhez jutását, valamint az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát (UNHCR) támogathatjuk.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.