Összecsukható elektromos bicikli

Sok hordozható és elektromos kerékpár van a piacon, a kettőt viszont még senki sem kombinálta eddig. Az ITEM és a BH Bikes most előállt a NEO VOLT 20”-os kerékátmérőjű biciklijével, melyet kétféleképpen is összecsukhatunk.

Az egyik állás a csomagtartóban vagy más hasonló kisebb terekben való tárolásra szolgál, a másikkal pedig könnyen felférünk egy buszra vagy villamosra, és gyorsan visszaalakíthatjuk eredeti formájára a kerékpárt. Az akkumulátort teljesen integrálták a vázba, melyből bármikor kivehetjük, hogy otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthessük. A 250 wattos teljesítményű motorral az e-bringa 90 kilométert képes megtenni. A kerékpárt kifejezetten városi közlekedésre tervezték, például ingázóknak tökéletes, akik vidékről autóval érkeznek, a csomagtartóból kivéve már hajthatnak is, és útközben bármilyen tömegközlekedési eszközre is egyszerűen felszállhatnak a könnyen hordozható kis biciklivel. A prototípus remélhetőleg hamarosan széles körben is elérhetővé válik.

Ajánlott tartalom

Februárban megcsappant az elektromos autók eladása

Februárban 10,1 százalékkal nőtt éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban. A legnépszerűbb választás továbbra is a benzinüzemű kivitel volt, a második legnépszerűbb pedig a hibrid-benzines. Az akkumulátoros elektromos autók részesedése februárban nem változott az egy évvel korábbihoz képest, elmaradt viszont a tavalyi átlagtól.

Nincs hozzászólás

  1. ebikeshop.hu

    A bringa nem prototípus, hanem széria termék. Márciustól érhető el a magyar piacon is. http://ebikekitshop.com/bh_neo_volt