Kezdőlap / Technológiák / Elektromos kétkerekű / Elektromos kerékpár / Videó: elméd erejével válthatod a sebességet

Videó: elméd erejével válthatod a sebességet

A Prius Projects Concept Bike, vagyis a Toyota és a Parlee Cycles közös projektje a célegyenesbe érkezett, nem rég hozták nyilvánosságra, hogy összefogtak a DeepLocallal, hogy néhány elképesztő fejlesztést vigyenek véghez a zöld biciklin.

Egy speciális sisakot használva a Priuson tekerő biciklista a gondolatival irányíthatja a váltót írja a tiszajovo.hu. A DeepLocal tervezett még egy telefonos alkalmazást, amelynek segítségével mérhetjük a pulzust, a sebességet és a ritmust. Ez lehetővé teszi, hogy a bicikli a tárolt adatok alapján kiszámítsa a biciklista viselkedését egy adott útvonalon, így robotpilóta üzemmódba kapcsolva magától vált. A kerékpár kialakítása nagyon kifinomult, bár ez a fajta technológia magán hordozza a futurisztikus jegyeket is. Kíváncsiak várjuk az első tekerők élménybeszámolóit! Az egyedülálló bicikliről további részletekért nézd meg a videót.

Ajánlott tartalom

Gumibitument fog gyártani a MOL

Elkészült a Mol Zalai Finomítójában a gumibitumen gyártására képes új üzem, amely naponta mintegy 96 tonna, éves szinten 20 000 tonna útépítési alapanyagot tud termelni - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Nincs hozzászólás

  1. hát gyönyörű eza bicikli ,de a gondolatvezérelt váltó egy kissé felesleges túlzás és plusz hibalehetőség az ilyen etrák helyett inkább az élettartamot kellene növelni.

  2. …ha jobban belegondolsz – sebességet válthatsz 🙂