1000 zsák szemétnél tart a Tisza-tó önkéntes takarítója

Vasárnap érte el az 1000 zsák szemetet Párdy Bence, aki a I. Tisza-tavi PET Kupa után felmondott a munkahelyén, és július elsején költözött le a tóra, hogy folytassa a szemétszedést.

Párdy Bence az Indexnek elmondta, eddig sátorban, majd egy lakókocsiban lakott a tiszafüredi kempingben, de hidegre fordult az idő, úgyhogy most egy baráti felajánlásnak köszönhetően Abádszalókon egy apartmanba költözik, “három és fél hónap után jó lesz már házban lakni”, mondta nevetve. A hideg azonban nem tántorítja el a szemétszedéstől, a befolyt támogatásokból tudja folytatni még egy darabig, legalább november végéig biztosan ott szeretne maradni a tónál. Mikor megkérdeztem, hogy ezer zsák szemét összeszedése után nem fáradt-e el még, azt felelte, nem szoktam elfáradni, csak nagyon ritkán, írta az index.hu. 

Ajánlott tartalom

Feleslegessé vált mobiltelefonokat gyűjt az Auchan

Az Auchan Magyarország is csatlakozik ahhoz az akcióhoz, amelynek célja, hogy minél több, már nem használt mobilkészüléket, GPS-t, tabletet és ezekhez használt töltőt, kábelt gyűjtsenek vissza a magyar háztartásokból, elősegítve ezzel a körforgásos gazdaságot - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.