2011-re itt a hibrid Audi Q5

A Volkswagen csoport egyike annak a néhány vállalatnak, amely nyereséges maradt a jelenlegi gazdasági visszaesés ellenére is.

A csoport márkái között, az Audi kifejezetten jól működik és ebből kifolyólag azt tervezi, hogy szép összeget fordít modellek újratervezésére.  A következő három évben az Audi majd’ 8 milliárd euró beruházásának eredményeképp megalkotja az új A8-ast, valamint az új A1-est, A7-est, A6-ost és az R8 Spyder-t.
A vállalatnak ideje is felkötni a gatyáját, hiszen versenytársai sorra rukkolnak elő a modernebbnél is modernebb hibridekkel.

Az élet zöldebb oldalán, ezen kívül az Audi végre bemutatja SUV modelljének, a Q5-ösnek hibrid változatát. A modell tervezéséről már majd’ egy éve is olvashattunk, de végre megérkezett a csoda. A Q5 idén ténylegesen elkészül, valószínűleg az LA Auto Show-n fog debütálni, 2011-től pedig forgalomban is kapható lesz.

A Q5 feltehetően lítium-ion akkumulátorral fog működni, de a többi hibrid tulajdonság a csiripelő madárkák szerint a Volkswagen Touareg és a Porsche Cayenne tulajdonságait másolja majd.
Igaz, a lemez alatt némiképp átalakul a modell, de a felett minden bizonnyal változatlan marad.

Ajánlott tartalom

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft. hétfőn az MTI-vel.