A Kia is képviselteti magát Frankfurtban

Néhány napja már érintettük az idei Frankfurt-i autókiállítást, ahol a korábban említett Hyundai mellett a Kia is be fogja mutatni új hibridjeit.

A Kia kiállítja a 2010-es Sorento hibrid változatát, melynek motorja kettős turbófeltöltős 1,6 literes négyhengeres dízelmotor, párosítva egy elektromos motorral, no meg 161 lóerővel. A teljesen új, öt vagy hét üléses Kia Sorento SUV hosszabb, és alacsonyabb, mint az eredeti változata. Fényesebb megjelenést biztosít és az aerodinamikája is kiváló. A részleteket biztosan megismerhetjük Frankfurtban.

Az új Kia Cee’d hibrid is megtekinthető lesz szeptember 17-étől Franfurt-ban, mely a cég legjobban fogyó modellje Európában. Az autó motorja 1,6 literes, négyhengeres. A Cee’d külső és belső designja is megújult, és olyan finomságokkal bővítették az alapfelszereltségét, mint például az új stílusú kormány és sebességváltó kar, a vadiúj műszerfal világítás, az új központi audio-rendszer és a kétzónás klímaberendezés.

Kia Sorento

A Kia Frankfurt-i listája kiegészül a Kia Venga mini autóval, ami elérhető dízel és start-stop kombóban is, akárcsak a Forte LPI Hybrid, melyet ugyan Koreában gyártanak, de Európában tesztelnek.

Ajánlott tartalom

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft. hétfőn az MTI-vel.