A nők kedvelt ékszerei – másképp

A növényeket esszük, isszuk, gyógyszerként használjuk és lakásainkat díszítjük velük, akkor miért ne hordhatnánk őket kiegészítőként?

Colleen Jordan amerikai ékszer tervező úgy gondolta a növény igenis divatos és létrehozott egy hordható „virágcserepecskékből” álló igen egyedi kollekciót. Az apró cserepek 3D nyomtatóval készülnek, bármilyen színben kaphatók és miniatűr csírákkal, kaktuszfélékkel vagy virágokkal tölthetők. Az ékszerek a webshop-ból vásárolhatók, vagy egyedi elképzelés alapján rendelhetők írja az shtrend.hu. A fülbevalót, brosst, vagy nyakláncot növény nélkül kapja meg a megrendelő, a virágról magának kell gondoskodnia. Az ültetéshez és gondozáshoz kap egy leírást az ékszer mellé.

ékszer

ékszer

ékszer

ékszer

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.