Amit a zöld beszerzésről tudni kell

A közszféra és a vállalatok hatalmas összegeket költenek évről évre a működésükhöz szükséges termékek és szolgáltatások beszerzésére. Célunk, hogy megismertessük a beszerzési szakembereket a zöld, energiahatékony beszerzés módszereivel és előnyeivel.

Az ENERGIAKLUB Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ szeretettel meghívja Önt a 2013. december 11-én tartandó ” Amit a zöld beszerzésről tudni kell” elnevezésű szakmai workshopjára. A workshop célja, hogy közbeszerzési eljárásokban ajánlatkérőként vagy ajánlattevőként részt vevő szakemberek, valamint vállalati beszerzők számára bemutassa a környezetbarát, energiahatékony beszerzésben rejlő lehetőségeket. Az ingyenes rendezvényünkön szeretnénk megismertetni a résztvevőket a zöld beszerzések alapgondolatával és előnyeivel, jogszabályi kereteivel. Szakmai partnereink segítségével a résztvevők elsajátítják az energiahatékony termékek és szolgáltatások kiválasztásának módszereit, valamint a zöld szempontok beillesztésének lehetőségeit a beszerzési folyamatok egyes lépcsőibe. Gyakorlati példákkal szemléltetjük a zöld beszerzésekben rejlő megtakarítási potenciált. (A programot a Buy Smart+ projekt honlapján találja.)

A workshop segítségével nő a résztvevők elkötelezettsége a környezetbarát, energiahatékony termékek és szolgáltatások beszerzése iránt.

Időpont: 2013. december 11., 9.00-16.00

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona (1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.)

Jelentkezés: 2013. december 3-ig az eszilvi@energiaklub.huemail-címen. A workshopon való részvétel ingyenes, a korlátozott létszám miatt azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.