Áprilisban is a magyarok számára volt a legolcsóbban a háztartási villamos energia és földgáz

Idén áprilisban is – a rezsicsökkentésnek köszönhetően – a magyar családok kapták Európában a legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt – tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos pénteken a közösségi oldalán.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Németh Szilárd a bejegyzéshez a finn VaasaETT által végzett összehasonlító grafikont csatolta. A cég az elemzést az osztrák szabályozó hatóság, az Energie-Control Austria és a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal (MEKH) megbízására végzi el minden hónapban.

Az összehasonlítás a végfelhasználói árakon alapul, amit a fogyasztók kifizetnek, és az tartalmazza a rendszerhasználati díjat is – hangsúlyozta Németh Szilárd. “Csak a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői akarják és tudják megvédeni a rezsicsökkentést. Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első!” – írta a bejegyzésében.

Ajánlott tartalom

Fenntarthatóság a zsalutechnológiában is

A közel két évtizede létező környezetbarát, számtalanszor újrahasznosítható műanyag zsaluhéjak feltalálója és gyártója, a piacvezető Meva, új regionális szolgáltatási központja is a fenntarthatósági alapelvek mentén kezdte meg működését Dunakeszin. Az üzemben környezetbarát csúcstechnológiával végzik majd a zsalukarbantartást, –javítást és –tisztítást.