Az amerikai AT&T vállalása – ingyenes napelemes “üzemanyag” a mobiltelefonoknak

Új kihívásoknak kell megfelelniük, a mai telefongyártóknak, hiszen az úgynevezett okos telefonok sokfunkciós használatuk következtében mind gyakrabban merülnek le, tehát feltöltésük elemi szükségletté vált.

New York lakóinak ez immáron hamarosan elérhetővé válik, tudniillik az AT&T vállalat a közelmúltban hozta nyilvánosságra ingyenes napelemes mobiltelefontöltő állomás kísérletét. Kísérletről van tehát szó, amely azonban a magvalósulás küszöbén áll a metropolisban élők számára, azaz mihamarabb módjuk lesz arra, hogy útközben “feltankolják” készülékeiket, ha erre szükségük van. Köztudomású, és nemcsak az amerikaik számára, milyen kellelmetlenségeket tud okozni, ha a legszükségesebb helyzetben felmondja a szolgálatot a mobilkészülék. Tekintettel arra, hogy a mind több ember rendelkezik úgynevezett okos telefonnal és ezek sokirányú felhasználása a napi információszerzés, ügyintézés részévé vált a folyamatos használat során (a lemerülés következtében) magával vonja a feltöltés folyamatosságának szükséglet is. A gyors, fenntartható megoldásra nyújt tehát lehetőséget a napelemes töltőállomás.

S milyennek ígérkezik a leendő segítség? A tervek szerint elegáns fa és fém modulok a napból gyűjtik majd össze az energiát, melyek a beépített Iphone és USB kábeleknek köszönhetően a kritikus esetekben elegendő segítséget nyújtanak az arra rászoruló telefon tulajdonosoknak. A pillanatnyi kapacitás öt töltőállomást jelent New Yorban, amelyek éjjel és felhős időben is üzemkészek, hiszen beépített energiatároló elemekkel alakították ki ezeket az újszerű, a telefonok zavartalan működését segítő eszközöket.

Ajánlott tartalom

Mutatjuk a gazdaságos napelemes rendszert, 500 ezerért árulják!

A Zendure 500 ezer forintért árulja a napelemes rendszerét, amely az erkélyre telepíthető.