Az iPhone 4G minden idők legsikeresebb Apple-terméke

Több mint 1,7 millió 4G iPhone fogyott a készülék világpremierjének első három napján, azaz most már biztos, hogy ez a telefon minden idők legsikeresebb Apple-terméke – közölte az amerikai informatikai vállalat vezérigazgatója.

Steve Jobs hétfői közleményében bocsánatot kért azoktól a vásárlóktól, akiket készlethiányra hivatkozva nem tudtak kiszolgálni.
Az Apple adataiból nem derül ki, hogy az 1,7 millió készülék az előrendelésekkel együtt vagy anélkül értendő. Elemzők szerint az új, negyedikgenerációs modellel együtt a szeptember végéig tartó gazdasági évben 36 millió iPhone találhat gazdára, azaz 73 százalékkal több, mint az előző évben.
Japánban, Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban június 24-től kapható a 4G iPhone, de korlátozott számban és csak fekete színben.

Ajánlott tartalom

Klímapolitikai Intézet: kevesebb elektromos hulladék keletkezne, ha a fogyasztókon és nem a gyártókon múlna

Sokkal kevesebb elektromos hulladék keletkezne, ha a fogyasztókon és nem a termékek gyártóin múlna; fogyasztó- és környezetvédelmi szempontból egyaránt aktuális probléma a tervezett elavulás - derül ki a Klímapolitikai Intézet és a Századvég együttműködésében készült reprezentatív kutatásból.