Béreljen elektromos Smartot

A Sixt ismét újít flottáján, méghozzá ökoautókkal. A 40 CNG természetes gázzal működő gépjármű felvétele után, a Sixt elsőként kínál üzleti ügyfeleinek környezetbarát autókat.

A Smart ED autók elektormossággal működnek, és tökéletes közlekedési eszközök, melyeket városi környezethez terveztek. A bérlők hamarosan maguk is tesztelhetik a rövid távra kölcsönözhető járműveket, melyeket igény szerint flottáikba is felvehetnek. Ezzel párhuzamosan persze bárki, aki különösen alacsony működési költségű járművet keres, élhet ezzel az ajánlattal.

2011 júniusa óta a Sixt öt Smart ED gépkocsival bővítette flottáját. Az elektroautók működésével járó alacsony költségek miatt a cég egyaránt számít az új technológiák rajongói, a diákok, de még a hétköznapi emberek érdeklődésére is. Az autó bérlése 499.- cseh koronába kerül adóval együtt, és egy feltöltés ára nagyjából 100 korona. Ez az árazás az általános ajánlatokhoz képest egyedülálló a piacon. Az villanymotoros autók megtekinthetők a www.sixt.cz oldalon.
A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Hidrogén üzemanyagcella váltja le a belsőégésű motorokat?

A hidrogén egyre népszerűbb alternatívája az akkumulátoros elektromos autózásnak, sőt a benzinnek és a dízelnek is. Az üzemanyagcellás meghajtás már évek óta elérhető a kisfogyasztóknak is Japánban.