Egy éve Alternatív Energia szemmel látjuk a világot!

Rohan az idő! Emlékszem az első tervre, amit megpillantottam a hírportálunkról és éreztem, hogy valami más, valami egészen más fog létrejönni, mint az eddigiek.

Kiváló programozói, grafikai, szerkesztői csapatnak hála, mára már országunk egyik legjobban összerakott és megjelenésében, funkcióiban is elismerésre méltó oldalt kapunk, amelyet naponta többszöri tartalmi frissítéssel látunk el. Szeretik az oldalak kommunikálni, hogy mennyire hangsúlyos és lényeges nekik az olvasóikkal való kapcsolattartás. Két hónapja a logónk alatt kapott helyet a két legnépszerűbb közösségi oldal ikonja, amelyre kattintva egy újabb alternatív energia világba léphetünk be.

Az egyik legnépszerűbb közösségi site-on a Facebookon 4000 barátunk van és a népszerű mikroblogon a Twitteren is már több, mint 610-en követik a napi bejegyzéseink. A közösségi oldalakon nem jártasak számára talán keveset mondanak ezek az adatok, de ha azt nézzük, hogy a hazai top twitterezőknek 2000 -2500 követőjük van ,akkor ez az 610 követő nem is olyan rossz. Emellett rendszeresen publikáljuk anyagaink az ugyancsak népszerű blog.hu szolgáltatáson. Többször került ki főoldalas cikként anyagunk az index.hu hírportálra, amely nagy elismerés számunkra.

Sokat várunk a 2010-es évtől és reméljük, hogy anyagainkkal és tippjeinkkel segíteni tudjuk a környezettudatos életét olvasóinknak.

Köszönjük, hogy hozzászólásaikkal legyen pozitív vagy negatív jellegű segítik a munkánkat.

Altenergia Team

Ajánlott tartalom

Percek alatt telepíthető napelemes rendszer? Piacra dobták!

Már árulják a 10 perc alatt telepíthető erkélynapelemes rendszert.