Elektromos biciklin a család

A Panasonic legújabb elektromos biciklije nagy meglepetés lehet a többgyermekes családoknak, hiszen két gyereküléssel szerelték fel.

A Gyutto elnevezésű elektromos kerékpár elejére és hátuljára is lehetőség van gyerekülést szerelni, vagy épp levenni azokat. Ha csak egy kisgyerek utazik a biciklin, a feleslegessé vált ülés lecserélhető egy praktikus kosárra. A Gyutto kétféle modellben is gyártásra kerül. Az egyik kerekei ugyanakkorák, a másik modellnél azonban különböző méretűek. A kerékpár átlagsúlya 32 kg, a lítium-ion akkumulátor pedig teljesen feltöltve, a jármű súlyától, és beállításaitól függően körülbelül 40 km-t bír ki. A Panasonic Gyutto, két gyereküléses elektromos kerékpár terjesztése a hónap végén, Japánban kezdődik. Ára az előrejelzések szerint úgy 280.000 forintnak felel meg.

Ajánlott tartalom

Áder János: jó hír, hogy jövőre visszaválthatók lesznek az italosüvegek és -dobozok

A vízfogyasztás és az energiafogyasztás növekedésére, illetve az ezzel járó rendkívüli mennyiségű hulladék keletkezésére az egyik válasz a körforgásos gazdaság lehet - mondta Áder János kedden az Esztergomi Szakképzési Centrum diákjai számára tartott, az elektromobilizációt is érintő előadásában.