Elektromos biciklin a család

A Panasonic legújabb elektromos biciklije nagy meglepetés lehet a többgyermekes családoknak, hiszen két gyereküléssel szerelték fel.

A Gyutto elnevezésű elektromos kerékpár elejére és hátuljára is lehetőség van gyerekülést szerelni, vagy épp levenni azokat. Ha csak egy kisgyerek utazik a biciklin, a feleslegessé vált ülés lecserélhető egy praktikus kosárra. A Gyutto kétféle modellben is gyártásra kerül. Az egyik kerekei ugyanakkorák, a másik modellnél azonban különböző méretűek. A kerékpár átlagsúlya 32 kg, a lítium-ion akkumulátor pedig teljesen feltöltve, a jármű súlyától, és beállításaitól függően körülbelül 40 km-t bír ki. A Panasonic Gyutto, két gyereküléses elektromos kerékpár terjesztése a hónap végén, Japánban kezdődik. Ára az előrejelzések szerint úgy 280.000 forintnak felel meg.

Ajánlott tartalom

A Waberer’s Csoport tesztelhette először a BYD elektromos teherautóját az EU-ban

Az Európai Unióban a Waberer’s Csoport próbálhatta ki először a kínai BYD autógyártó 19 tonnás elektromos teherautóját. A Cégcsoport leányvállalata, a WSZL több mint két hétig használta a járművet a magyar főváros útjain.