Elektromos biciklin a család

A Panasonic legújabb elektromos biciklije nagy meglepetés lehet a többgyermekes családoknak, hiszen két gyereküléssel szerelték fel.

A Gyutto elnevezésű elektromos kerékpár elejére és hátuljára is lehetőség van gyerekülést szerelni, vagy épp levenni azokat. Ha csak egy kisgyerek utazik a biciklin, a feleslegessé vált ülés lecserélhető egy praktikus kosárra. A Gyutto kétféle modellben is gyártásra kerül. Az egyik kerekei ugyanakkorák, a másik modellnél azonban különböző méretűek. A kerékpár átlagsúlya 32 kg, a lítium-ion akkumulátor pedig teljesen feltöltve, a jármű súlyától, és beállításaitól függően körülbelül 40 km-t bír ki. A Panasonic Gyutto, két gyereküléses elektromos kerékpár terjesztése a hónap végén, Japánban kezdődik. Ára az előrejelzések szerint úgy 280.000 forintnak felel meg.

Ajánlott tartalom

Az erdőgazdálkodás hosszú távú jelentőségéről beszélgetett Áder János legújabb podcastjában

Az erdőgazdálkodás hosszú távú jelentőségéről, egy szaporítóanyag-központ létrehozásáról és az agrárerdészetről beszélgetett Áder János volt köztársasági elnök Borovics Attilával, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetének főigazgatójával Kék bolygó című podcastjának hétfőn megjelent legújabb adásában, amely már a legnépszerűbb videomegosztó oldalon is megtekinthető.