Energia-hatékony porszívó, ami 50 %-kal jobban szív

Csinos és kicsi. Valamint 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló társai.

Ez a Siemens Z6.0-os porszívó. Oké, oké. Egy új porszívó nem a legizgalmasabb hír. De amikor egy átlagos porszívó 1500 wattot használ (ez nagyjából egy 350 fokon üzemelő elektromos sütő energiafogyasztásának felel meg) , fele annyi energiát igenis nagy előrelépésnek számít.A Z6.0 Power és a Z6.0 Eco Siemens modellek célja a légáramlás hatékonyabb felhasználása, hála a repülőgép-típusú turbinás hajtóműnek.

Azonban az Eco modell tényleg energiatakarékos. A Power modell 2500 wattot, míg az Eco modell 1200 wattot használ, de úgy teljesít, mint hasonló rokonai, melyek 2400 watton működnek. Mindez az energiatakarékos kompresszornak köszönhető. Nem porzsák nélküli, amely némiképp csalódást keltett, mivel ez több hulladékot hoz létre.Még nem tudjuk pontosan, mikor kerül piacra, de nem árt, ha rajta tartjuk a szemünket. Addig pedig, ha nem más, megéri jelenlegi porszívónkon munkálkodni, hogy az a lehető legtovább bírja szusszal.

Ajánlott tartalom

A hagyományos villanykörték energiatakarékos égőkre cserélését támogató program indul Romániában

Romániában költségvetési forrásokból ösztönzik a hagyományos villanykörték energiatakarékos LED-es izzókra cserélését: a támogatási programot kedden fogadta el a Környezetvédelmi Alap igazgatósága.