Energiahatékony háztartási eszközök

A zöld szó manapság olyan népszerű lett, hogy már szinte mindenki szeretné kipróbálni a zöld technológiákat. Az egyik legnépszerűbbé a zöld otthon projektek váltak.

Az emberek szeretnék zöld termékekkel felvértezni a lakásaikat. A másik érv a zöld dolgok mellett az, hogy tartósak és környezetbarátok. Szóval itt van egy lista 5 zöld eszközről, amelyektől a lakása zöldebb lehet, mint a szomszédé.
1.  Eco-chic Shift hűtő
Az egyik alapvető tárgy minden lakásban a hűtő. Az Eco-chic Shift nevű zöld hűtő az, amiről minden család álmodott. Kevés energiát használ és elérhető áron kapható. A hűtő úgy van részekre bontva, hogy ha kinyitjuk, az nem befolyásolja a fagyasztót.
2. Christoph Thetard környezetbarát ételfeldolgozója
Zöld technológia inspirálta Christoph Thetardot, amikor megtervezte ezt az ételfeldolgozót, ami a legenergiatakarékosabb jelenleg a piacon. A pedállal működtethető eszköz úgy lett kialakítva, hogy több féle konyhai dolgot is elvégezhessünk rajta. Kávédarálóval, turmixgéppel és különböző konyhai kellékekkel van felszerelve.

ételfeldolgozó
3. Electrolux Clothing Extruder
A következő innovatív zöld eszköz az Electrolux Clothing Extruder. Ez a szerkezet újrahasznosítja a ruhákat hogy energiát és vizet spóroljon. Ráadásul megőrzi a ruha anyagának minőségét. Ez az a szerkezet amire a világ eddig várt. Akárhányszor képes egy ruhát újrahasznosítani. Csak annyit kell tennünk, hogy betápláljuk a kívánt fazont és abból az anyagból a gép készít nekünk egy vadonatúj ruhát.

újrahasznosító
4. Orbital mosógép
Az Orbital mosógép egy környezetbarát koncepció, mely arra fókuszál, hogy energiát és vizet spóroljon a mosásnál. A szépen mosott ruhák a személyiségünk részei, ahogy emberek közé megyünk bennük. Ez a mosógép nem hagy cserben, ha a mosás minőségéről van szó. Általában a mosógépek használják a legtöbb energiát az otthoni gépek közül, ezért sokan félnek beruházni rájuk. Ez a gép más, ugyanis kevés energiát használ.

orbital
5. Electrolux Ultra Silencer Green porszívó
Sorozatunkban az Electrolux már a második zöld termékével mutatja meg, hogy érti a dolgát. Az Ultra Silencer Green porszívó 55 százalékban újrahasznosított műanyagból készült, és a legtöbbet használt környezetbarát eszközök között foglal helyet. A legfejlettebb zöld technológiával van felvértezve és amikor használjuk nem ad ki semmilyen hangot. 33 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy átlagos porszívó, és a legenergiahatékonyabb porszívók között tartják számon. Jelenleg csak fekete színben kapható. Kár.

porszívó

Ajánlott tartalom

A hagyományos villanykörték energiatakarékos égőkre cserélését támogató program indul Romániában

Romániában költségvetési forrásokból ösztönzik a hagyományos villanykörték energiatakarékos LED-es izzókra cserélését: a támogatási programot kedden fogadta el a Környezetvédelmi Alap igazgatósága.