Energiatudatos családi otthont szeretne?

A Kardos Labor Kft. megújuló energiával, épületgépészeti tervezéssel és épület energetikai optimalizálással foglalkozik. Ez egyrészt az üzleti profilunk, másrészt küldetésünk is, hogy ezen a területen valóban segíteni tudjuk a hozzánk fordulókat.

Komoly hangsúlyt fordítunk arra, hogy ügyfeleink a pénzükért a lehető legjobb megoldást találják meg, ami magában foglalja az energiatakarékosságot és a takarékosságot is. Ezeken túlmenően a környezetvédelmi szempontokat és energiatudatos gondolkodást is szeretnénk életszerűvé tenni a mindennapi emberek számára. Talán érdemes kicsit jobban ránézni a szokásainkra: remek dolog, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet, de keveset ér, ha közben elavult fűtéssel szennyezzük a levegőt és „kiszellőztetjük az ezreseinket” az ablakon. Néhány remek szakember, partner, kolléga és a saját tapasztalatunkon keresztül született meg az Energiatudatos Családi Otthon Szeminárium ötlete. Tapasztalat alatt értve például, milyen sokszor hangzik el az a mondat: „Ha én ezt előbb tudtam volna…” vagy „Bárcsak valaki szólt volna erről, amikor nekiálltam építkezni”.

Nehéz döntés előtt áll az építtető, amikor a legjobb megoldást keresi, mert sok – hosszú távon is érvényes! – szempontot kell figyelembe vennie. Egy épülő ház esetében nem mellékes, hogy például a gépészeti és az építészeti követelményeket időben sikerül-e összehangolni vagy akkor kerülnek elő a kérdések, amikor már nem vagy csak plusz költséggel lehet korrigálni. Adott volt tehát egyik oldalon a sokakat érintő kérdés vagy problémahalmaz – a mi oldalunkon pedig néhány remek szakértő és elégedett ügyfél, akiket már sikeresen átsegítettünk a problémák ránk tartozó részén. Ők osztják meg szakmai tudásukat, illetve tapasztalataikat a szeminárium keretein belül a közönséggel.
A rendezvény külön vonzereje, hogy a szakmabeliekkel nem kell egyenként konzultációs alkalmakat egyeztetni, itt egy helyen meghallgathatják az előadásaikat, valamint személyesen is feltehetik kérdéseiket a látogatók. Az építtetőkkel való találkozás is nagyon hasznos lesz, hiszen ők a saját tapasztalataikból merítve tudnak segíteni abban, hogyan lehet megspórolni rengeteg utánajárást, energiát és költséget.

Kardos Labor Kft.

És nem csak az építkezőkre gondoltunk! A meglévő házzal rendelkező látogatók számára is fogunk olyan praktikus megoldásokat javasolni, amellyel korszerűbbé, energiahatékonyabbá, komfortosabbá és a hagyományos energiaforrásoktól (villany, gáz) függetlenebbé tehetik otthonukat.

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki:
– Tudatos építtetőnek tartja magát és jól átgondoltan vág bele a házépítésbe
– szeretne olyan házban élni, amely maximálisan kiszolgálja a komfortérzetét
– meglévő házát egy energiatakarékosabb és korszerűbb rendszerrel kívánja megtámogatni
– szeretné megóvni a környezetét és kihasználni a természet adta erőforrásokat

A Szeminárium részletes programja és jelentkezési űrlap: www.energiatudatosotthon.hu

Szervező: Kardos Labor Kft.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.