Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Azt írták, átlagosan napi 6822 bérlést számolt a BKK, ami az egy évvel korábbi 4569-es adathoz képest 49 százalékos bővülést jelent. A tájékoztatás szerint idén márciusban hat gyűjtőállomással bővül a közbringarendszer, így már 207 helyszínen lesznek elérhetők a MOL Bubik. Kiemelték: idén 2460 MOL Bubi áll a biciklizni vágyók rendelkezésére. A MOL Bubit használó budapestiek télen-nyáron előszeretettel ülnek kerékpárra, és tavaly még a leghidegebb napon is több mint 2 ezerszer béreltek biciklit.

Kitértek arra is, hogy a BKK ajándék biciklibérlési lehetőséggel kedveskedik a tekerni vágyó diákoknak: 30 percig díjmentesen használhatják a MOL Bubi bringákat azok, akik a BudapestGO applikációban bármilyen diákbérletet, kedvezményes Pest vármegyebérletet vagy országbérletet vásárolnak.

Ajánlott tartalom

A Honda elektromos motorkerékpárokkal kapcsolatosan gondolkodik a jövőben

A márka illetékesei tavaly azt a célt jelölték meg, hogy 2030-ig 500 ezerről 3,5 millióra növelik az évente eladott elektromos Honda motorkerékpárok számát. A célkitűzést idén 4 millióra módosította a vállalat.