Feltöltés a levegőből, ingyen

Töltés ingyen? Igen!

Itt az új Airnergy, amelyen keresztül bármikor bárhol Wifi jelek segítségével elkezdődhet az újratöltés.

Az idei CES-en találkozhattunk a legújabb technikákkal, beleértve a 3d televíziókkal is, de a pálmát mindenképpen egy másik termék vitte.
Ez a kis doboz a belsejében tartalmaz egy olyan áramkört, amely Wifi energiát tárol, és mindezt elektromos árammá alakítja át. Erre már korábban is volt lehetőség, de az Airnergy elég nagy hatékonysággal képes begyűjteni az elektromos áramot, amely nagyon hasznossá teszi: ez a készülék képes volt egy BlackBerry készüléket 30%-ról teljesen feltölteni 90 perc alatt, amihez nem használt mást, mint a környezetében lévő Wifi jeleket, USB csatlakozón keresztül.
Az RCA Airnergy tartalmaz egy belső akkumulátort, és mindaddig amíg Wifi jelet érzékel, így saját magát képes tölteni.

Ellentétben a napelemes töltővel, az előbb említett töltő még éjjel is képes a zsebünkben tölteni. Nagyon fontos a Wifi forrása, illetve  annak az elérhetősége fontos tényező, de ha rendelkezünk egy otthoni vezeték nélküli hálózattal, akkor akár a ház körül sétálva, bármikor fel lehet tölteni a készülékünket.
És íme, itt van a történet leghihetetlenebb része! Idén nyáron már elérhető lesz a termék mindössze 7500 Ft-ért! Legnagyobb előnye, amely mindenkit megfog ebben a kütyüben, hogy majdnem bárhol bármikor, ingyenesen fel lehet tölteni az elektromos cuccainkat!

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.