Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Állatvédelem / Forradalmasították a kutyaürülék összegyűjtését

Forradalmasították a kutyaürülék összegyűjtését

Mindenki szereti a kutyáját. Viszont azt valószínűleg senki sem szereti amikor az ürüléket kell összeszedni az utcán. Szerencsére többé már ezen sem kell aggódni, ugyanis megérkezett az AshPoopie, egy forradalmi készülék, mely a kutyusunk csomagját hamuvá teszi. Szó szerint.

Definíciója szerint ez egy “higiénikus, zöld megoldás a kutya ürüléktől való megszabadulásra. A sétáltatás előtt be kell helyezni egy patront az AshPoopie rúdba, mely tartalmazza a speciális AshPoopie kapszulát. Ha a kutyánk elvégzi a dolgát, akkor csak meg kell nyomnunk egy gombot az eszközön, ezután az AshPoopie kinyílik és körbeveszi az ürüléket. Ha ez megvan, akkor meg kell nyomni egy másik gombot, mely hatására a rúd összeszedi az ürüléket. A kapszula ezután összekeveredik az ürülékkel nagy sebességen, és kevesebb mint egy perc alatt ártalmatlan, szagtalan hamuvá alakítja azt.” Ennél több információ nincs a működéséről, de ha tényleg ilyen egyszerű a procedúra, akkor nagy segítséget nyújthat a gazdiknak. Lehet, hogy nem zöldebb megoldás, mint egy biológiailag lebomló zacskóval felszedni az ürüléket, majd egy komposztáló kukába dobni, de egyszerűbb.

 

Ajánlott tartalom

Épületfelújítás: kezdjük a falnál. Kiszámoltuk!

Ha épületfelújítással szeretnénk energiatakarékossá tenni otthonunkat, először is át kell gondoljuk, mely épületszerkezetek korszerűsítésével juthatunk a kívánt eredményhez.