Futurisztikus elektromos motorbicikli

A Ralf Kittmann által tervezett HMK 561 inkább egy divatos bicikli látszatát kelti, amire elfelejtettek pedált tenni, de valójában egy extra-könnyű motorbicikli, ami teljes mértékig kibocsátás nélkül működik.

Az elektromos koncepció mellett a könnyű váz a lenyűgöző, ami szénszálas tervezésű, és a felfüggesztések, csapágyak közvetlenül hozzá vannak integrálva.
A szénvázon emellett megtalálható egy elektromos kütyü, amin a fedélzeti eszközök vannak, valamint a két elektromos motor által létrehozott energia tárolására is szolgál. A motorok az első és hátsó villákban vannak, és az energiát közvetlenül a felnitől nyerik. Az energiát tároló eszköz önmagát tölti a fékezés során.

Ajánlott tartalom

Átadták a fővárost a Balatonnal összekötő bicikliút Székesfehérvár-Balatonakarattya közti szakaszát

Átadták a fővárost a Balatonnal összekötő bicikliút legújabb, Székesfehérvár és Balatonakarattya közti szakaszát, így Budapesttől egészen a Balaton partjáig el lehet jutni kerékpárral a több mint száz kilométer hosszú útszakaszon - közölte pénteki, balatonakarattyai sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára.

Nincs hozzászólás

  1. nagy krisztian

    PG bikes 7000w