Go green or go home – Zöldet az irodába be!

A helyszín Svédország, egy irodabendő. Sok-sok irodabendő. A Greenworks funkcionális iroda és más belső terek innovatív kialakításával foglalkozik.

A lényeg, hogy a főszerepben mindig egy nagy rakás növény legyen, annak minden pozitív élettani hatásával. Bútorok és komplett enteriőr design egy jobb és élhetőbb környezetért, mert a munkahelyünk mégiscsak szinte a második otthonunk, legalábbis ami az eltöltött idő mennyiségét illeti. Adhatnánk végre a minőségnek is. Én teljesen beleestem. Indítványozom is az importot!

Mobilfalak, térelválasztók

Két oldalas élő növényoázis, beépített automatikus locsolórendszerrel. Nem csak esztétikai funkcióval, hanem megannyi pozitív rezgéssel. Térelválasztónak, dekorációnak vagy komplett rekreációs saroknak is csodás. Ráadásul magunk választhatjuk meg a betelepítendő zöldeket!-

-

Lámpák

Egy kicsiny gömbölyű plexi darab, 5 nyílással, amin keresztül a növénykék szabadon a világra kacsinthatnak. A növények a búra tetején lévő habkőborításból táplálkoznak, mely nagy mennyiségű vizet és ásványi anyagokat tárol, elég minden harmadik héten utántölteni. Az összetétel, és a színvilág is szabadon választható, írja az urbanherbalist.blog.hu.

Ajánlott tartalom

Az ökoház többet jelent egy hőszivattyúnál és megújuló energiaforrásoknál

Az ökoház többet jelent egy modern berendezésekkel, például hőszivattyúval, szolárpanelekkel és energiavisszanyeréssel ellátott épületnél. Átgondolt projektet jelent, megfelelően kiválasztott építőanyagokkal és energiatakarékos megoldásokkal, amelyek hozzájárulnak a hőveszteség csökkentéséhez. Nézzük meg alaposabban, hogy miként befolyásolják mindezek a ház ökológiai jellemzőit