Hibrid autót kapott 18. születésnapjára a tinisztár

Justin Bieber pop-énekes március 1-jén ünnepelte 18. születésnapját, mikor is az Ellen DeGeneres Show alkalmával álmai autójával lepték meg az ifjú sztárt – nem egy Ferrarival, nem is egy Mercedesszel, hanem a nemrég megjelent Fisker Karma hibrid luxus-sportautóval!

Az inhabitat.com értesülései szerint Bieber menedzsere, Scooter Braun adta át az énekesnek a csodajárgányt, és ezeket a szavakat főzte hozzá: „Nagyon keményen dolgozol. Mindig rád szólok, hogy ne vegyél semmi feltűnőt, merthogy mi nem erről szólunk. Légy csak szerény. Most pedig megszegtem a saját szabályomat. […] Biztosak akartunk lenni abban, hogy, mivel imádod az autókat, mindig környezettudatosan járd az utakat, és úgy döntöttünk, hogy egy olyan autót választunk neked, amivel kitűnsz.” A meglepetés sikerült: Bieber hinni sem akart a szemének ajándéka láttán. Nem is csoda, hiszen a Fisker Karmának igen hosszú a várólistája, melyen más hírességek is szerepelnek. A valaha legyártott első példány szerencsés tulajdonosa Leonardo DiCaprio lett.

fisker karma

A Fisker Karma a Fisker Automotive első személygépkocsija: négyajtós, elektromos motorral felszerelt, és egy 2.0L-es turbómeghajtású hatótávnövelő rendszerrel rendelkezik, a sportos, vonzó dizájnról nem is beszélve. A 403 lóerős járgány több mint 80 kilométert tud megtenni elektromos üzemmódban, és 96,5 km/órás sebességre gyorsul 6,3 másodperc alatt. Ezt a luxust azonban nem mindenki engedheti meg magának 90 ezer dolláros, azaz kb. 20 millió forintos áron.

fisker karma

Ajánlott tartalom

A napenergiával működő autók rejtélyes világa feltárul

2030-ra 60 százalékkal csökkenhetnek a napelemes autók költségei.